Hastanemize 6 Yeni Hekim Atanıyor

Kahta Devlet Hastanesi’ne 6 Yeni Hekim ataması yapılıyor.

Kahta Devlet Hastanesi’ne 82. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kapsamında 5 pratisyen ve 1 uzman hekim olmak üzere toplamda 6 hekim ataması yapılıyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından Kahta Devlet Hastanesine 1 Kadın Hastalıklar ve Doğum Uzmanı olmak üzere toplam 6 hekim atanacak. 11 Eylül’de yapılacak olan kura çekimlerinden sonra, hekimler kısa süre içerisinde atandıkları kurumlarda göreve başlayacaklar.

Hekim kadrolarının açılmasına ilişkin konuşan Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, yeni atamalarla özellikle Kadın Hastalıkları ve Doğum branşındaki hekim sayılarının artacağını söyledi. Dost, “Hastanemizde şuan da 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanımız görev yapıyor. Dolayısıyla hastanemize gelen hastalarımızın mağdur olmaması için yetkili makamlardan bir Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı talebinde bulunduk. Yeni atanacak olan Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanımız ile birlikte bu sayı 2’ye çıkmış olacaktır. Tüm projelerimizde olduğu gibi, uzman hekim kadrosunun güçlendirilmesi noktasında da gerekli girişimlerde bulunan, ciddi mesai ve çaba harcayan AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz Sn. Ahmet Aydın başta olmak üzere, Milletvekillerimize ve İl Sağlık Müdürümüz Sn. Erdoğan Öz’e çok teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.