Kahta Devlet Hastanesi Projeleri Kabul Gördü

Sağlık Bakanlığının, Dünya Sağlık Örgütü, OECD ve akreditasyon kuruluşu ISQua destekleriyle düzenlediği 7. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi'nde Kahta Devlet Hastanesi adına hazırlanan 2 bilimsel çalışma jüri üyelerince kabul edildi.

Sağlık Bakanlığının, Dünya Sağlık Örgütü, OECD ve akreditasyon kuruluşu ISQua destekleriyle düzenlediği 7. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi Antalya Kemer’de başladı. 3 gün sürecek olan ve bu yılki konusu "Sağlıkta Dönüşümün 2. Fazında Klinik Kalite ve İnovatif Yaklaşımlar" olarak belirlenen kongreye Türkiye ve değişik ülkelerden 2 bin 500’e yakın bilim insanı ve sağlık yöneticileriyle sağlık çalışanları katıldı.

Yoğun İlgi gören kongrede Kahta Devlet Hastanesi’ni 2 poster bildirisi ile 3 katılımcı temsil ediyor.

Yurt içi ve yurt dışından on binlerce bilimsel çalışma ile başvuru yapılmış.  istenen standartlara uygun hazırlanan beş binin üzerinde başvurudan sadece 100 bilimsel çalışmanın kabul edildiği kongre de Kahta Devlet Hastanesi adına hazırlanan 2 bilimsel çalışma jüri üyelerince kabul edildi.

Kongre 13 Ocak Cumartesi günü sona erecek.

• 7. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi (4).jpeg
  • 7. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi (3).jpeg