22 Ocak 2024

Kahta Devlet Hastanesinde 22-27 Ocak tarihleri arasında sürecek olan Yarıyıl Sünnet Şölenine bugün itibariyle başlandı. Başhekimimiz Uzm. Dr. Fedli Emre Kılıç ve Destek Hizm. Başkanı Sn. Osman Aydın, Ak Parti Kahta İlçe Başkanı Sn. Osman Çetinkaya ve beraberindeki heyet, Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Sn. Yakub Çelik ve beraberindeki heyet ve Kahta İlçe Sağlık Müdürü Sn. Ezgi Burcu Kocaoğlu, Kahta İlçe Özel İdare Müdürü Sn. Mehmet Can ve Kahta İlçe Mal Müdürü Sn. Esra Albayrak’ın katılımlarıyla şimdiye kadar 120 hastanın başvurduğu serviste sünnet olan çocuklarımıza hediyeler dağıtılıp, kıymetli ailelerine geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu. Hastanemiz hafta içerisindede küçük misafirlerimizi ağırlamaya devam edecek.

• sünnet şöleni