İlçemizde 20 ünitli modern, tam donanımlı diş poliklinikleriyle Kahta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açılışı yapıldı.
20 Mayıs 2024

Adıyaman Valisi Sn. Dr. Osman VAROL, Adıyaman Milletvekili Sn. Doç. Dr. İshak ŞAN, Kahta Kaymakamı Sn. Selami KORKUTATA, Kahta Belediye Başkanı Sn. Mehmet Can HALLAÇ, Kahta Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Nurullah ŞAHİN, Ak Parti Adıyaman İl Başkanı Sn. Emrah Erkan Bulucu, İl Sağlık Müdürü Sn. Op. Dr. Cengiz YORULMAZ, Ak Parti Kahta İlçe Başkan Vekili Sn. Abdullah BEKTAŞ, Kahta İlçe Sağlık Müdürü Sn. Ezgi Burcu KOCAOĞLU, katılım sağlayan tüm kurum amirlerimiz ve vatandaşlarımızla ilçemizde 20 ünitli modern, tam donanımlı diş poliklinikleriyle Kahta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açılışı yapıldı. Başta vekilimiz Doç. Dr. İshak Şan olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun.

Uzm. Dr. Fedli Emre KILIÇ
Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi