Sağlık Çalışanları Yöneticilerinin Gününü Kutladı

Sağlık çalışanlarının moral ve motivasyonunu arttırmaya yönelik sık sık etkinlikler düzenleyen hastane yöneticilerine, bu defa sağlık çalışanları sürpriz bir kutlama etkinliği düzenledi.

Kahta Devlet Hastanesi Kalite Birimi çalışanları tarafından Sağlık Yöneticileri Günü münasebetiyle bir kutlama etkinliği düzenlendi. Sürpriz kutlama karşısında duygulanan idareciler, birim çalışanlarına teşekkür etti.

Çalışma arkadaşlarının böyle anlamlı bir günde kendilerini hatırladığından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, “Bu anlamlı günde bizleri hatırlayıp sürpriz yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Böyle bir şey olacağını beklemiyorduk. Şaşırdık, aynı zamanda çok mutlu olduk. Birlik ve beraberlikten güç doğar, sinerjimizi ve verimliği arttırır. Hep birlikte daha güzel günlere ulaşmak dileğiyle.” şeklinde konuştu.