Genel Sekreter Öz, Kâhta Devlet Hastanesini Ziyaret Etti

Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Kâhta Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, beraberinde İdari ve Mali İşler Başkanı Osman Aydın ile birlikte Kâhta Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek yerinde değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaret kapsamında Öz'e, Hastane Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Celalettin İnal ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Özlem Halvacı eşlik etti.

Hastanenin genel durumu hakkında Hastane Yöneticisi Op. Dr. Abdulkadir Dost’tan bilgi alan Öz, yakın zamanda boyama çalışması yapılan çocuk servisini ve hastanenin diğer bölümlerini gezerek temas ve  incelemelerde bulundu.

Yataklı kliniklerde hastaların görüş ve önerilerini dinleyen Öz, yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:  “Yapılan fiziki yenilemelerle birlikte hastanemiz çok daha kullanışlı hale geldi. Çocuk kliniğindeki resim çalışmalarının da çocuk hastalarımıza çok olumlu etkileri olduğunu görüyoruz. Bu çalışmalardan dolayı hem kendilerini daha iyi hissediyorlar, hem de serviste daha iyi vakit geçiriyorlar.” dedi.

Kâhta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost ise, “Hem yönetim hem de ekip olarak elimizden geldiğince halkımıza en iyi imkânları sağlamaya çalışıyoruz. Moral ve psikolojik destek sağlamak amacıyla tıbbi tedavinin yanı sıra, sosyal faaliyetleri de hastanemizin her alanında uygulayabilmek için çaba gösteriyoruz. Amacımız vatandaşlarımızı kaliteli sağlık hizmeti ile buluşturmak. Hastanemize kazandırılan bütün yatırımlarda büyük katkıları bulunan TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın’a, Milletvekillerimize ve Genel Sekreterimize çok teşekkür derim.” şeklinde konuştu.

• Genel Sekreter Öz, Kâhta Devlet Hastanesini Ziyaret Etti (2).JPG
  • Genel Sekreter Öz, Kâhta Devlet Hastanesini Ziyaret Etti (3).JPG