Kahta Devlet Hastanesi’nin Lavaboları Yenilendi

150 yatak kapasite ile bölge halkına hizmet veren Devlet Hastanesi'nde modernleşme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Kahta Devlet Hastanesi’nde bulunan tüm lavabolar, tuvalet taşları, tuvalet kapıları ve aynaları, ıslak zemin fayansları ile su tesisatları baştan aşağı yenilendi.

-‘Binamız Modern ve Ferah Bir Hale Geldi’

Yapılan çalışmalarla çok nezih bir mekân elde edildiğini ifade eden Hastane Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, açıklamasında şunları kaydetti:

“Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren daha ulaşılabilir, daha modern bir hastane modelini benimsedik. Hem fiziki hem de donanım olarak iyileştirmeler yaptık. Değerli milletvekillerimizin de katkılarıyla binamız daha ferah bir hale geldi. MR ve diğer görüntüleme hizmetleri başta olmak üzere, iç donanım olarak son derece modern cihazlarla donattık.”

-‘Fedakârca Bir Gayret İçerisindeyiz’

“Vatandaşlarımıza daha hijyenik bir ortam sağlamak amacıyla lavabo ve tuvalet taşları başta olmak üzere, tuvaletlerimizin ıslak zemin fayanslarını, su tesisatlarını, aynı ve kapılarını yenilemiş bulunuyoruz. Amacımız, vatandaşlarımıza daha kaliteli ve daha hijyenik ortamlarda sağlık hizmeti sunmak. Çalışanlarımızla birlikte fedakârca bir gayret içerisindeyiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Yenileme çalışmaları ziyaretçiler tarafından memnuniyetle karşılandı.

• Kahta Devlet Hastanesi’nin Lavaboları Yenilendi (2).jpeg
  • Kahta Devlet Hastanesi’nin Lavaboları Yenilendi (6).jpeg