Acil Servis'teki Uzman Hekim Kadrosu Güçlendirildi

Sağlık Bakanlığı tarafından Kahta Devlet Hastanesine 1 Acil Tıp Uzmanı ataması yapıldı.

Konumu itibariyle yoğun bir hasta potansiyeline sahip olan Kahta Devlet Hastanesi, uzman hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. 2 acil tıp uzmanı ve 14 pratisyen hekim ile hizmet veren Acil Servis’te 1 acil tıp uzmanı daha göreve başladı. Böylelikle 2016 yılından bu yana Kahta Devlet Hastanesine atanan Acil Tıp Uzmanı sayısı 3’e yükseldi

3 Acil Tıp Uzmanı ile birlikte acil serviste 24 saat uzman hekim bulundurma imkânı doğduğunu belirten Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, acil servise gelen hastalara en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Dost, açıklamasında "Acil servisimiz vatandaşlarımızın en çok müracaat ettiği ve acil müdahalelerin yapıldığı servis olması nedeniyle önem arz etmektedir. Güçlü bir kadro ile hızlı ve doğru yapılacak ilk müdahaleler hayat kurtarıcı olmaktadır. Kahta Devlet Hastanesi olarak, acil servisimizde en kaliteli şekilde hizmet vermeyi hedefliyoruz. Doktorlarımızın atama sürecinde emeği geçen ve hastanemizin her türlü olanakları için desteğini esirgemeyen milletvekillerimize ve İl Sağlık Müdürümüz Erdoğan Öz’e teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.