Kahta Devlet Hastanesi Acil Servisi Yenilendi

Kahta Devlet Hastanesinde vatandaşlara daha iyi sağlık hizmeti verilebilmesi amacıyla acil serviste yenileme ve revizyon çalışması yapıldı.

Yapılan yenilikle fiziki kapasitesi arttırılan Acil Servis daha modern bir hale getirilerek, servise başvuracak olan vatandaşlara daha ferah bir ortam sağlandı. Mevcut bölümlerdeki revizyonun yanı sıra; 5 yataklı ayaktan tedavi birimi, yeşil alan ve anneler için emzirme odası oluşturuldu.

Hastanenin hizmet kalitesi performansını daha da yükseltmek amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında acil servisin yeniden düzenlendiğini ifade eden Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bakanlığımızın politikaları doğrultusunda vatandaşlarımıza daha ferah bir ortamda sağlık hizmeti verebilmek ve sağlık personelimizin fiziki anlamda çalışma koşullarını iyileştirmek amacıyla acil servisimizde bir revizyon çalışması yaptık. Bundan böyle vatandaşlarımız burada hem daha nitelikli hizmet görecek, hem de daha ferah bir ortama kavuşmuş olacaklar. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Dost, “Proje için gerekli kaynağın temini konusunda destek veren Milletvekillerimize ve İl Sağlık Müdürümüz Sayın Erdoğan Öz’e teşekkür ediyorum. Bu süreçte özveri ile çalışan ve emek veren herkese minnettarım.” ifadelerini kullandı.

• 1F7A1509.JPG
  • 1F7A1513.JPG