Hastanemizde Hizmet Sunumu Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Kahta Devlet Hastanesi’nde, hasta ve çalışan hakları uygulamalarını iyileştirme ve hizmet kalitesinin daha da artırılmasına yönelik toplantı düzenlendi.

Hastane toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Kafadar, Cumhuriyet Savcıları Ali Katmerci ve Hüseyin Türkoğlu, Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, Uzman ve Pratisyen Hekimler katıldı.

Sağlık hizmetlerinin eşit, daha kaliteli ve daha etkin olarak sunumunun sağlanması amacıyla gerçekleştirilen toplantıda, özellikli birimlerde nelere dikkat edilmesi gerektiği konularında da bilgiler verildi.

Sağlık Bakanlığı’nın sağlıkta kalite standartlarını her geçen gün arttırdığını belirten Hastane Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, şu açıklamada bulundu:

“İkinci basamak sağlık kuruluşu olarak kaliteye önem veriyor ve bunu en üst seviyeye çıkarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu toplantımızda da değerli katılımcılarımızın çözüm önerilerini tüm yönleriyle değerlendirdik. Hastane personeli açısından çok daha sistemli ve konforlu, hastalar açısından çok daha güvenilir, hakkaniyetli ve hasta odaklı bir hizmetin sunulmasına yönelik verimli bir istişare toplantısı oldu.”

• Adli Rapor Düzenleyen Hekimlere Eğitim (4).jpeg
  • Adli Rapor Düzenleyen Hekimlere Eğitim (3).jpeg