Kahta Devlet Hastanesi'ne 22 Yeni Hekim Kadrosu Açıldı

77. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurasına göre Kahta Devlet Hastanesine 7 Uzman Hekim ile 15 Pratisyen Hekim kadrosu açıldı.

Kahta Devlet Hastanesi’nde Nöroloji ve Acil Tıp Uzmanı Hekim Kadrosu 1’ten 2’ye çıkartılırken, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı 3’e, Anestezi ve Reanimasyon, Ortopedi ve Travmatoloji, Göz Sağlığı ve Hastalıkları, İç Hastalıkları (Dahiliye) branşlarında yeni hekim kadroları oluşturuldu. Ayrıca 15’te Pratisyen Hekim kadrosu açıldı.

Daha kaliteli sağlık hizmeti için hastanede hem fiziki hemde tıbbi iyileştirmelerin devam ettiğini ifade eden Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, yeni açılan kadrolarla ilgili açıklamada bulundu. Dost, “Sağlık hizmetini daha iyi bir seviyeye taşımak için canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hastalarımızın daha kaliteli biçimde tedavilerinin gerçekleştirilmesi ve sağlık hizmetlerinden yararlanabilmeleri için gerek fiziki gerekse tıbbi anlamda da çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bütün bu çalışmalarla birlikte tabi hekim kadromuzu da güçlendirerek vatandaşlarımızın sağlık imkânlarından kolaylıkla yararlanmasını istiyoruz.” dedi.

Dost, “Talebimiz doğrultusunda Sağlık Bakanlığı’nca hastanemize 7 Uzman Hekim ile 15 Pratisyen Hekim kadrosu açıldı. Yeni kadrolarla birlikte sağlık hizmetlerini çok daha hızlı bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştıracağımıza inanıyoruz. Bu hususta tüm imkânları seferber eden TBMM Başkanvekili Sn. Ahmet Aydın başta olmak üzere, Milletvekillerimize ve her türlü gayret ve desteği için Genel Sekreterimiz Sn. Erdoğan Öz’e teşekkürü borç bilirim.” ifadelerini kullandı.