Sağlık Personeline Bilgi Güvenliği Eğitimi Verildi

Kahta Devlet Hastanesi personeline ‘Bilgi Güvenliği’ konusunda eğitim verildi.

Bilgi güvenliği farkındalık çalışmaları kapsamında sağlık çalışanlarına yönelik eğitim programı düzenlendi.

Eğitim Birim Sorumlusu Serpil Adıyaman Günay tarafından yerinde verilen eğitimde, bilgi güvenliğine yönelik yaygın tehditler ile bu tehditlere karşı alınabilecek önlemler paylaşıldı.

Mevzuata ilişkin bilgilerin de verildiği eğitimde, kaynakların verimli kullanılması konusunda uyarılarda bulunuldu. Eğitimde ayrıca, kötü niyetli sosyal medya kullanıcılarının saldırılarına karşı alınması gereken tedbirler anlatıldı.

Eğitimin daha iyi planlama ve güvenlik bilincini geliştirmek amacıyla düzenlendiğini ifade eden Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, hem farkındalığı arttırmak, hem de riskleri azaltmak için bu gibi eğitimlerin önemli olduğunu vurguladı.

• Sağlık Personeline Bilgi Güvenliği Eğitimi Verildi (1).jpeg
  • Sağlık Personeline Bilgi Güvenliği Eğitimi Verildi (2).jpeg