Öğrenciler Çocuk Hastalara Moral Verdi

Kahta Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğretmen ve öğrencileri değerler eğitimi kapsamında Kahta Devlet Hastanesi çocuk servisinde yatan çocuk hastaları ve yakınlarını ziyaret etti.

Kahta Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Değerler eğitimi kapsamında ‘’Sevgi’’ konulu etkinlik çerçevesinde, okulun rehberlik servisi tarafından bir organizasyon düzenledi.

Düzenlenen organizasyonda okul idaresi, öğretmen  ve öğrenciler birlikte Kahta Devlet Hastanesi'nin Çocuk  servisinde yatan hastaları ziyaret etti. Öğrenciler, çocuk hastalara oyuncak dağıtarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Okul müdürü Zeynel Abidin Kutlu, yaptığı açıklamada, amaçlarının değerler eğitimini sadece söylemde bırakmayıp eyleme dökerek öğrencilerde daha olumlu ve kalıcı izler bırakmak olduğunu belirterek "Kahta Devlet Hastanesi Çocuk Servisi'nde tedavi görmekte olan çocuklarımızı ziyaret edip mutlu olmalarını sağladık. Hastane Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost başta olmak üzere, personeline ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim." dedi.

• 146.JPG
  • 156.JPG